Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Επίκειται ψηφοθηρικός εκχριστιανισμός ;

                                 Κώστα  Δημ  Χρονόπουλου 

(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Φαίνεται πως το αδίστακτο Κ.Σ (=Κομματικό Σύστημα  -πρώην Π.Σ =Πολιτικό Σύστημα ) δεν ορρωδεί προ ουδενός, δεν σέβεται τίποτα, προκειμένου να πλήξει τους κομματικούς του αντιπάλους, αλλά και θεσμούς εκτός Κομμάτων όπως πχ την Εκκλησία (;).

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο …. νεφεληγερέτης  κος Αρχηγός της Αξ. Αντιπολιτεύσεως εναντίον του κου Πρωθυπουργού αλλά και του ποιμνίου. Αποκάλεσε : «Εκλογικό Ακροατήριο της Ν.Δ» τους εκκλησιαζόμενους /πιστούς !!!...

Αυτό –πέραν της εγγενούς φαιδρότητας –εμπερικλείει και ομολογία άγνοιας των δεδομένων μιας χώρας την οποία ο ίδιος είχε κυβερνήσει.

Αγνοεί πόσο είναι το συντριπτικό ποσοστό των θρησκευόμενων /Ελλήνων Χριστιανών. Θα μου πείτε μικρό το κακό. Στο κάτω κάτω τόσο ο ίδιος , όσο και άλλοι Άθεοι – κατά

δήλωσή τους- σύντροφοί του, δεν ενδιαφέρονται για την Θρησκεία. Αν οι πιστοί αποτελούσαν το «Εκλογικό Ακροατήριο της Ν.Δ» τότε η Ν.Δ θα έπρεπε –διαχρονικά – να κυβερνά αδιατάρακτα με ποσοστό άνω του 85% και το κόμμα του να περιθωριοποιείται.

Απορίες:

·     Από πού και ως που –και από πότε – το Εκκλησίασμα ανήκει /ψηφίζει ένα (οποιοδήποτε) κόμμα; Ασύλληπτο.  Η τυχόν «σύλληψη» μόνον ως κομματική /αντιπολιτευτική τερατογέννεση μπορεί να εκληφθεί.

·     Γιατί θέλουν οι Κομματοκράτορες –κατά απαράδεκτο τρόπο – να εμπλέξουν τους πάντες και τα πάντα.  Αυτό, αφορά σε ΟΛΑ τα κόμματα, για να είμαι ακριβής και δίκαιος Δημοψήφισμα (όχι βέβαια ωσάν του 2015). Τότε θα έβλεπαν πόσοι είναι οι Χριστιανοί και τι τους περιμένει αν τους χαρίσουν σε κάποιο κόμμα!.

Βέβαια όσοι παροικούμε την … Δημοκρατική μας Ιερουσαλήμ, γνωρίζουμε γιατί αποφεύγουν τα Δημοψηφίσματα (μηδέ της Εκκλησίας εξαιρουμένης) στους σκοτεινούς ιδιοτελείς σκοπούς τους; Δεν τους αρκεί η κωμικοτραγική επαφή τους, οι …. Εκκλησιασμοί , τα προσκυνήματα , το άναμμα των κεριών από μέρους … άθεων για ψηφοθηρικούς λόγους;

Γιατί επιτέλους δεν τολμούν –αυτό …….

 

 

Κάτι μου λέει πως αναμένονται απρόσμενες  εξελίξεις. Αφού ο  σκοπός –του κομματισμού – αγιάζει τα μέσα.  Να δούμε δηλαδή … αλλαξοπίστηση πιστών. Οι ορκισμένοι οπαδοί (της οιονεί Θρησκείας) του  Μαρξισμού να αναβλέψουν και να ασπαστούν τον Χριστιανισμό , ως σύγχρονοι Σαούλ.

Εξάλλου «ανάγκα –ψηφοθηρική – και Θεοί πείθονται».

 

  

ΥΓ Αλήθεια : Πόσες χιλιετίες απαιτούνται ώστε κάποιοι να αντιληφθούν πως ισχύει, διαχρονικά, το «δεινόν /σκληρόν προς –χριστιανικά –κέντρα λακτίζειν» ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου