Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Μητσοτάκης για Novartis : Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία

Αναφερόμενος στους δημοσιογράφους που καλούνται ως κατηγορούμενοι ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως όσοι κατηγορούνται είναι γιατί κατασκεύασαν ψεύτικα στοιχεία.

«Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία» είπε με έμφαση ο πρωθυπουργός.

Η θεσμοθέτηση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα που ευθυγραμμίζεται με τις ευαισθησίες της κοινωνίας.

Δεν έχω πολλά να πω περί δημοκρατίας για αυτούς που στοχοποίησαν 10 κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Η αθλιοδέστερη σκευωρία με το όνομα Novartis. Κατηγορούνται πια γιατί δημοσίευσαν ψεύτικά στοιχεία, όχι για την άποψή τους. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία.

Δύο πρώην πρωθυπουργοί, 4 στελέχη του κόμματός μας, στοχοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής της σκευωρίας. Η πιο άθλια σκευωρία που κατασκευάστηκε ποτέ. Ντροπή σας! Μας κάνετε και κηρύγματα για το κράτος δικαίου.

Όσο για τα δικαιώματα, άλλοι μιλούν για αυτά και άλλοι τα υπηρετούν. Τα σχέδια μας για την ισότητα των φύλων, κατά της κακοποίησης των παιδιών, τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ. Τα δικαιώματα δεν είναι μόνο κηρύγματα, είναι και κινήσεις.

Έπρεπε να έρθει στην εξουσία η ΝΔ για να γίνει το αυτονόητο, να καταργηθεί ο αποκλεισμός των ομοφυλοφιλων από την εθελοντική αιμοδοσία. Έπρεπε να το κάνει ο κύριος Πλεύρης που τον κατηγορείτε για ακροδεξιό. Αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δείχνει τη μεγάλη διαφορά.

Στόχος μου δεν είναι να συμβάλω στο τοξικό κλίμα στο οποίο αισθάνεται άνετα ο κύριος Τσίπρας. Για έμας κάθε κρίση είναι στιγμή αγωνίας, μια πρόκληση να γίνουμε καλύτεροι. Για εσάς, αυτά είναι αφορμές για κομματικό γιουρούσι. Πόσο αληθινά διαφορετικοί είμαστε!

Η πρόταση μομφής είναι κίνηση απελπισίας καταδικασμένη να αποτύχει. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή σε κάθε γόνιμη ιδέα και να αποδεχτεί τον κάθε προοδευτικό πολίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου