Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κουστούμι

Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του. Με νέα απόφασή της η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε ξανά, για δεύτερη φορά, τον μετακλητό υπάλληλο από το "ΧΩΝΙ", Γ. Χριστοφορίδη για την συντονισμένη επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου την οποία ομολόγησε ότι εκτέλεσε με εντολή του ίδιου του Νίκου Παππά. Η νέα καταδίκη και ομολογία του συνεργού του κ. Παππά ότι η απόπειρα επαγγελματικής και προσωπικής εξολόθρευσής μου ήταν κατ' εντολή Παππά-ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ηθικό καθήκον των μελών της Ολομέλειας να επικυρώσουν την Τετάρτη με την ψήφο τους την άρση της ασυλίας του κ. Νίκου Παππά για βρεθεί κι αυτός, όπως οι συνεργοί του, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί ισονομία για όλους και δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στον κ. Παππά να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων. Αν ο κ. Παππάς πιστεύει πράγματι ότι είναι αθώος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τη νέα μήνυσή μου, ποια η ανάγκη να κρύβεται για δεύτερη φορά πίσω από ασυλίες; Υπάρχει αθώος που επικαλείται ασυλία για να αποφύγει να δικαστεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου