Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Επεισόδιο Γεωργιάδη - Πολάκη στο εντευκτήριο της Βουλής

 Επεισόδιο Γεωργιάδη - Πολάκη στο εντευκτήριο της Βουλής

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο καφενείο της Βουλής το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπουργός Ανάπτυξης με άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ βρίσκονταν στο καφενείο του Κοινοβουλίου, όταν ο κ. Πολάκης τον είδε και άρχισε να του επιτίθεται, με αφορμή την πρόσφατη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο διάλογος μεταξύ των δύο ήταν ο εξής:

«Θα τα πούμε μεθαύριο», είπε ο Π. Πολάκης στον Α. Γεωργιάδη, με τον υπουργό Ανάπτυξης να του απαντά «όποτε θέλεις».

«Θα έρθω την Τρίτη στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό», συνέχισε ο Π. Πολάκης, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις.

Και ο Α. Γεωργιάδης του απάντησε: «Με απειλείς; Ετοιμάσου να ζητήσεις συγνώμη γιατί την Τετάρτη θα σου κάνω αγωγή για 1 εκατ. ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis».

Και με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να επιμένει: «Οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τη λεκτική αντιπαράθεση, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και της φρουράς της Βουλής. Από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου