Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Γεωργιάδης: Με ευθύνη Τσίπρα η τοξικότητα Πολάκη διαχέεται στην κοινωνία

 

    Εξαιρετικά στοχευμένα και λελογισμένα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων που επλήγησαν πάνω από το μέσο όρο λόγω της Όμικρον, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.

Όπως είπε, υπάρχουν κλάδοι με μείωση τζίρου πάνω από 50% και η κυβέρνηση θα στηριχθούν και μέσω του ΕΣΠΑ και μέσω του κρατικού προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν πάμε σε ένα νέο γενικό μπαράζ στήριξης» καθώς το 2022 είναι ένα έτος που πρέπει να «μαζευτεί»  το έλλειμμα άρα και η διαχείριση των οικονομικών να είναι σωστή.
Με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για την αναμονή της μητέρας του στο νοσοκομείο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, διότι εάν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολυνει και το καθαρό νερό.

Ειδικά για τον κ. Πολάκη είπε πως έβρισε τον Θάνο Πλεύρη «που δεν πέρασε η μάνα του από την ουρία», ενώ μόνος του αποκάλυψε ότι «δεν την πήγε να κάνει την τρίτη δόση των εμβολίων».

«Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», «μιλάμε για φοβερά πράγματα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε πως δυστυχώς με ευθύνη Τσίπρα αυτή η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου