Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Βουλή - Του έκλεισε το μικρόφωνο ο προεδρεύων, διεκόπη η συνεδρίαση

 Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Βουλή - Του έκλεισε το μικρόφωνο ο προεδρεύων, διεκόπη η συνεδρίαση

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη εκτυλίχθηκε και σήμερα στη Βουλή όταν ο προεδρεύων της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου αναγκάστηκε να εφαρμόσει τον κανονισμό της Βουλής και να του κλείσει το μικρόφωνο.

Ο κ. Πολάκης, με το που πήρε τον λόγο, άρχισε να επιτίθεται στον κ. Γεωργιάδη αμφισβητώντας την απόφαση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο κ. Αθανασίου κάλεσε επανειλημμένα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει τον Κανονισμό της Βουλής και να τοποθετηθεί για το ζήτημα της ημερήσιας διάταξης που αφορά στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Η συνεχής άρνηση του κ. Πολάκη τον ανάγκασε να διακόψει τη συνεδρίαση.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του σχολίασε ότι ο κ. Πολάκης, παρά την διακοπή της συνεδριάσεως, καθώς κατά τον Πρόεδρο παραβίαζε τον κανονισμό, αρνείται να κατέβει από το βήμα και φωνάζει επί δεκάλεπτο μόνος του. Δεν έχω μιλήσει καθόλου.

«Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι» έγραψε ο Γεωργιάδης.

 Tελικά μετά από αρκετή ώρα, ο κ. Αθανάσιος Μπούρας ανέβηκε στο προεδρείο της Βουλής και ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης.

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής, τον κύριο Τασούλα, και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κύριος Τασούλας μου προσέθεσε ότι ο κύριος Πολάκης του οποίου αφαιρέθηκε ο λόγος δεν θα μεταβάλει το χώρο του κοινοβουλίου σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και καταλήψεων διασύροντας το. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου