Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Αγριά Βόλου: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε Σύρους και κατέστρεψαν το Κέντρο φιλοξενίας – Στο νοσοκομείο τα θύματα

Άγρια συμπλοκή στο Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά για τηλεοπτικό πρόγραμμα – Δύο Σύροι στο Νοσοκομείο

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά, όταν οκτώ ανήλικοι αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια για την επιλογή του προγράμματος στην τηλεόραση.
Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ομάδα τεσσάρων παιδιών από το Πακιστάν επιτέθηκε σε τέσσερις ανηλίκους από το Συρία, με αφορμή την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος. Αποτέλεσμα
ήταν να τραυματιστούν οι δύο Σύροι και να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Μάλιστα, οι τέσσερις ανήλικοι Πακιστανοί προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας, σπάζοντας τζάμια, πόρτες, υπολογιστές και τηλεοράσεις, μία ζημιά που εκτιμάται στις 4.000 ευρώ από τη Διευθύντρια της Δομής. Η ίδια κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για φθορά, και οι Σύροι για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Οι τέσσερις ανήλικοι Πακιστανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου