Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος. Επέστρεψε ο Γιώργος και θέλει να ξαναγίνει σωτήρας

papandreou
Της πολιτικής της κυβέρνησής του υπεραμύνθυκε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.«Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Και δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όσους τη διέσυραν και θέλουν να τη θάψουν» είπε...
υπογραμμίζοντας πως, ως ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ πέτυχε και συμφώνησε «τη μεγαλύτερη αναλογικά διαγραφή χρέους για κράτος στην παγκόσμια ιστορία τον Οκτώβριο του 2011 -διαγραφή που ολοκληρώθηκε από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου».
Στη Ελλάδα διασύρθηκε η αλήθεια, υπογράμμισε. «Διασύρθηκε από ένα πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο που δεν ήθελε και ακόμα δεν θέλει να αποκαλυφθούν τα βαθύτερα αίτια της κρίσης».
Κρύφτηκαν πίσω από δήθεν φουσκωμένα ελλείμματα, δήθεν παιχνίδια με CDS, δήθεν δισεκατομμύρια που αρνηθήκαμε, δήθεν μέτρα που δεν πήραμε,
δήθεν μυστικά σχέδια που είχαμε,  δήθεν, δήθεν, δήθεν… Ακούει η Δικαιοσύνη; Είναι όντως τυφλή; Ή μήπως συμφέροντα θέλουν να είναι δεξιόστροφα τυφλωμένη;», είπε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε περάσει πάρα πολλά, για να γίνουμε κομπάρσοι στο δεξιό νεοφιλελευθερισμό ή στους αριστερούς ψάλτες του καραμανλισμού της χρεοκοπίας» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου