Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος βουλής : ¨Σφαγές και γενοκτονίες σε βάρος του τουρκικού πληθυσμού της Ελλάδας¨

 

25/2/2021

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Μουσταφά Σεντόπ αναφέρθηκε και στο θέμα του νεκροταφείο που εντοπίστηκε στα Σήμαντρα της Χαλκιδικής :
“Από τις αρχές του 19ου αιώνα υπάρχει ένας τουρκικός και μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ελλάδα. Σήμερα αυτός ο πληθυσμός υπάρχει μόνο στη δυτική Θράκη, ενώ τουρκικός και μουσουλμανικός πληθυσμός υπήρχε και στο δυτικό τμήμα της δυτικής Θράκης, όπου εφαρμόστηκε η ανταλλαγή πληθυσμών. Στο νότιο τμήμα της Ελλάδας υπήρχε επίσης μουσουλμανικός

πληθυσμός που ζούσε εκεί για αιώνες. Είναι γνωστό πώς οι σχετικές με αυτόν τον πληθυσμό σφαγές και γενοκτονίες μαζί με τα ιστορικά μνημεία σβήστηκαν κατά τον 19ο αιώνα και στις αρχές του 20ου.  Όταν πριν από τον “πόλεμο της ανεξαρτησίας” η Ελλάδα αρχίζοντας από τη Σμύρνη πραγματοποίησε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην δυτική Ανατολία, στόχος της ήταν να αλλάξει την ισορροπία των πληθυσμών και να εξαλείψει την πλειοψηφία των Τούρκων-μουσουλμάνων. Διακρίνεται πώς αυτό πραγματοποιείται και σήμερα στα εδάφη της Ελλάδας. Αλλά φυσικά υπάρχουν ίχνη που δεν έχουν σβήσει. Υπό αυτή την έννοια αυτό το μουσουλμανικό νεκροταφείο είναι ένα από αυτά τα ίχνη. Αυτό είναι κάτι το οποίο η Τουρκία κάνει ότι μπορεί και θα κάνει ότι μπορεί για να το υπερασπιστεί. Παρόμοιες ανακαλύψεις μπορεί να υπάρξουν επίσης με την πάροδο του χρόνου. ”

Πηγή :  https://www.haberler.com/tbmm-baskani-sentop-gundeme-iliskin-13951673-haberi/0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου