Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Παύλος Πολάκης: Συνεχίζει τις αναρτήσεις κατά Δοξιάδη και Αγαπηδάκη για τα ασυνόδευτα ανήλικα - ΦΩΤΟ

 Νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη του Απόστολου Δοξιάδη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Πρόκειται για την τρίτη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη δευτερολογία σου στη Βουλή, να απαγγείλεις από το βήμα ,αυτό το άρθρο της εκλεκτής σου που διόρισες υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Αφού το απαγγείλεις έλα να μας ξαναπείς για «ποιότητα δημοσίου λόγου» και παρουσίασε μας στοιχεία για το έργο της εν λόγω ψυχολόγου στο πόστο αυτό εδώ και 1,5 χρόνο μαζί με τον κύριο Δοξιάδη που υπερασπίζεται το Λιγνάδη !!!

ΔΗΛΑΔΗ: Πόσα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ήρθαν στη χώρα, που πήγαν και με τι ποσό χρηματοδοτήθηκαν οι δράσεις αυτές από την Ε.Ε...

ΥΓ. Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση ,ο,τι ειδα από το δίκτυο καθώς, μόλις προσγειώθηκα από Κρητη και πάω Βουλή.



Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης ο Πάυλος Πολάκης είχε γράψει: "Τίποτα απολύτως δεν κάνατε για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!! Ούτε εσύ Δοξιάδη ούτε το ανίκανο τρολάκι η Αγαπηδάκη!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!Απαντήστε σε αυτό που έγραψα και αφήστε τον υποκριτικό αποτροπιασμό και καλά για τα χάσταγκ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ;;;;;; Ήξερε τι συμβαίνει;; Δοξιάδη 1,5 χρόνο τώρα είστε απλά ένα στρογγυλό μηδενικό και εσύ και η «ψυχολόγα» η Αγαπηδάκη!!! Εγώ ζητάω να μπει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να ΕΛΕΓΞΕΙ ποσά ασυνόδευτα μπήκαν εδώ και 1,5 χρόνο και ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ!! Εσύ και η Αγαπηδάκη το ΔΕΧΕΣΤΕ;;; Άντε Ψεύτες και υποκριτές!!! ΥΓ η δεύτερη φωτο αφορά και εσάς και τον Κούγια!!!".



ΝΔ για Πολάκη: Ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Πολάκη το βράδυ της Τετάρτης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει: "Αγαπηδακη το τρολάκι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτάκη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φίλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στο Μητσοτάκη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες, Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».



"Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε σε σχόλιο της η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου