Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτη αθλιότητα Κυρίτση: «Συμμορία» οι αστυνομικοί της Ομάδας Δράση

[Si vis pacem, para bellum=Αν θες ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο]

Σε μια νέα αθλιότητα προέβη ο δημοσιογράφος της Αυγής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, αυτή τη φορά κατά των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Με ανάρτησή του στο twitter, επειδή δεν του άρεσε ένα λατινικό ρητό που είχε στη στολή του ένας αστυνομικός, ο Κυρίτσης ειρωνεύτηκε συνολικά τη μηχανοκίνητη Ομάδα Δράση (πρώην Δέλτα) της ΕΛ.ΑΣ., υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους καταργήσει όταν επανέλθει στην εξουσία και τους χαρακτήρισε ως «συμμορία με τα παπιά».

Ιδού ολόκληρη η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση:

Si vis pacem para bellum, το μαχίμι. Λοιπόν, στην επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα ξανακαταργησουμε τη συμμορία με τα πάπια, πρώην Δέλτα, νυν Δράση και θα τους μετατάξουμε στο Στρατό. Τέτοια ατρόμητα κομμάντα πρέπει να είναι στον Έβρο, απέναντι από τον Τούρκο και όχι στην Αθήνα
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου