Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Το ερωτικό τρίγωνο του Χάντερ Μπάιντεν: Τα είχε με τη χήρα του αδελφού του Μπο και έστελνε ροζ μηνύματα στην παντρεμένη αδελφή της

Μια σειρά μηνυμάτων ροζ περιεχομένου αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Χάντερ Μπάιντεν πολιορκούσε ερωτικά την παντρεμένη αδελφή της χήρας του αδελφού του, Μπο, μολονότι είχε δεσμό με την τελευταία.

Τα μηνύματα, που φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, δείχνουν ότι η Ελίζαμπεθ Σεκούντι, μεγαλύτερη αδελφή της Χάλι Μπάιντεν, νοίκιασε ένα σπίτι με τον Χάντερ, τον αποκαλούσε «πρίγκιπά» της και του είχε εκμυστηρευθεί τον έρωτά της από το 2016, εποχή κατά την οποία ο τελευταίος είχε δεσμό με τη χήρα του Μπο Μπάιντεν.

Η φερόμενη σχέση του Χάντερ και της Ελίζαμπεθ αποκαλύφθηκε από αρχεία και e-mails που ανακτήθηκαν από λάπτοπ του, που είχε αφήσει για επισκευή σε ένα κατάστημα τον Απρίλιο του 2019 -το ίδιο λάπτοπ στο οποίο βρέθηκε, κατά τη New York Post, ηλεκτρονικό μήνυμα που ενέπλεκε τον γιο τού Τζο Μπάιντεν σε υποθέσεις διαφθοράς στην Ουκρανία. Ο Χάντερ δεν πήγε να πάρει πίσω το λάπτοπ και δεν έχει επιβεβαιώσει τα e-mails αυτά.

Ο Χάντερ Μπάιντεν (αριστερά), δίπλα στη νύφη του, Χάλι, τα παιδιά της, τον πατέρα του κι άλλα μέλη της οικογένειας στην κηδεία του αδελφού του, Μπο
Ο Χάντερ Μπάιντεν (αριστερά), δίπλα στη νύφη του, Χάλι, τα παιδιά της, τον πατέρα του κι άλλα μέλη της οικογένειας στην κηδεία του αδελφού του, Μπο / Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Patrick Semansky

Ο ηλικίας 51 ετών γιος του προέδρου των ΗΠΑ χώρισε από την πρώτη του γυναίκα Κάθλιν το 2015. Και όταν πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου την ίδια χρονιά ο αδελφός του, Μπο, συνδέθηκε ερωτικά με τη χήρα του τελευταίου από το 2016 μέχρι το 2018. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στο New Yorker προ διετίας ότι άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τη Χάλι συνερχόμενος από μια εβδομάδα χρήσης κρακ στο Λος Άντζελες.

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Χάντερ Μπάιντεν

Ο Χάντερ και η Χάλι διέλυσαν τον δεσμό τους στις αρχές του 2019 «φιλικά», σύμφωνα με τη New York Post, αν και δεν αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος. Τώρα, όμως, τα e-mails και τα αρχεία από το παρατημένο λάπτοπ του αφήνουν να εννοηθεί ότι η σχέση τους ήταν πολύ πιο περίπλοκη. Μια ανταλλαγή μηνυμάτων τον Σεπτέμβριο του 2016 μεταξύ του Χάντερ και της Ελίζαμπεθ Σεκούντι, που ανακτήθηκαν από το σκληρό δίσκο του λάπτοπ, υποδεικνύει ότι ο 51χρονος προσφέρθηκε να της διδάξει «πώς να αυτοϊκανοποιείται» και να της αγοράσει εσώρουχα. Η 49χρονη, σήμερα, Ελίζαμπεθ φέρεται να αναφερόταν στον Χάντερ ως «πρίγκιπά» της και να του είπε ότι τον έχει ερωτευτεί. Σύμφωνα με τα αρχεία που περιήλθαν σε γνώση της Daily Mail, η σχέση τους συνεχίστηκε μέχρι το 2018 και ένα έγγραφο υποστηρίζει ότι είχαν νοικιάσει μαζί κι ένα σπίτι τον Ιούλιο εκείνου του έτους.

H Eλίζαμπεθ Σεκούντι είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook μια παλιά της φωτογραφία με τον γαμπρό της, Μπο Μπάιντεν, λίγο μετά τον θάνατό του τον Μάιο του 2015 / Φωτογραφία: Facebook

Παράλληλα δείχνουν ότι ο Χάντερ είχε γράψει μια σειρά μακροσκελών μηνυμάτων που σχεδίαζε να στείλει σε φίλους και συγγενείς με τους οποίους είχε συγκρουστεί και τα έσωσε ως σημειώματα στον υπολογιστή του. Ένα εξ αυτών, χωρίς ημερομηνία -και άγνωστο σε ποιον απευθυνόταν-, αφήνει να εννοηθεί ότι η πρώην σύζυγος του Χάντερ τον κατηγόρησε ότι έριξε στο κρεβάτι τη Χάλι, μία ημέρα μετά τον θάνατο του άνδρα της. «Με συνέτριψε», φέρεται να γράφει ο Χάντερ, «ότι υιοθέτησες το αφήγημα της Κάθλιν: “Ο μπαμπάς και η θεία Χάλι (τα λόγια που μου είπε η Κάθλιν απόψε στο τηλέφωνο ενώ βρίσκονταν κορίτσια στο δωμάτιο) έκαναν έρωτα μία ημέρα μετά τον θάνατο του θείου Μπο"».

H Λάντεν Ρόμπερτς, με την οποία ο Χάντερ Μπάιντεν απέκτησε εξώγαμο παιδί το 2018

Ένα άλλο e-mail με ημερομηνία 18 Ιουλίου 2016 υποστηρίζει ότι η Χάλι κατηγόρησε τον Χάντερ ότι την απατούσε από πρώιμο στάδιο της σχέσης, όταν εκείνη προσπαθούσε να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί από ναρκωτικές ουσίες. Η σχέση του Χάντερ με την Ελίζαμπεθ πιστεύεται ότι έχει λήξει. Τον Αύγουστο του 2018 ο Χάντερ απέκτησε μια εξώγαμη κόρη με τη Λάντεν Ρόμπερτς, στριπτιζέζ σε κλαμπ όπου ο ίδιος σύχναζε στην Ουάσιγκτον, την περίοδο κατά την οποία είχε ακόμη δεσμό με τη Χάλι. Αρχικά αρνήθηκε ότι το παιδί ήταν δικό του και δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας, που όμως απέδειξε ότι ήταν όντως ο πατέρας του παιδιού.

To μοντέλο Μελίσα Κοέν από τη Νότια Αφρική, νυν σύζυγος του Χάντερ Μπάιντεν / Φωτογραφία: Facebook.

Ο Χάντερ παντρεύτηκε το 2019 το μοντέλο Μελίσα Κοέν από τη Νότια Αφρική, έξι μέρες μετά τη γνωριμία τους, και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου