Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο περι ου ο λογος, Κουφοντινας...

 Γέμισε "αδικία" το internet, απο μερικούς διώκτες του συστήματος και των νόμων που αναζητούν δικαιοσύνη και εφαρμογή των νόμων, όντας οι ίδιοι αναρχικοί. 

Ο περι ου ο λογος, Κουφοντινας... 

Αυτός που έως σημερα με το εργο του έχει αφαιρέσει την ζωη σε εντεκα συνανθρώπους μας. Ειναι αυτος που οπως ο ίδιος ομολόγησε

σκότωσε τον Θάνο Αξαρλιαν ως μια παράπλευρη απώλεια -ναι παράπλευρη για την ιδεολογια του- γιατί η γυναίκα του τον πίεζε να πάνε διακοπές.... 

Και ενω εχει δικαίωμα να ασκήσει ενδικα μέσα για να πετύχει αυτό που θέλει, επιλέγει να κάνει απεργία πείνας. 

Και ενω υπαρχουν κάποιοι που ας πουμε οτι τον υποστηριζουν ας τους θυμίσουμε ποιον ακριβως υποστηριζουν. 

Εκτός απο τον Θανο Αξαρλιάν, ποιος θυμαται τον αστυνομικό Χρήστο Μάτη; 

Εκεινο το πρωινό της 24 Δεκεμβρίου 1984 οταν ο  28 χρόνος τοτε αστυνομικός ήταν φυλακας  της Εθνικής Τράπεζας στο υποκατάστημα στα Κάτω Πατήσια.

Ο Κουφοντίνας και κρατώντας ένα κουτί γλυκά τον πλησιάζει και με το οπλο που είχε μεσα στο κουτι τον πυροβόλησε, εται απλα... 

Ετσι απλα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου