Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Επίθεση με γκαζάκια στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»-ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από θρασύδειλους τραμπούκους

 Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής έξω από το κτίριο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», στην οδό Ψαρομηλίγκου στο Θησείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σακούλα με γκαζάκια στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Εξ αυτών, το ένα εξερράγη και το έσβησε με πυροσβεστήρα ο σκοπός που βρισκόταν σε υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν, προς το παρόν, πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
ΝΔ για επίθεση στο Ίδρυμα Μητσοτάκη: Η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από θρασύδειλους τραμπούκους

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε «πυρά» για μία από τις συνεχείς -τον τελευταίο καιρό- επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα εναντίον της από υποστηρικτές του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει πως η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από «θρασύδειλους τραμπούκους», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία. Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου