Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Όταν ο Νίκος Βούτσης καλούσε επισήμως τον Λιγνάδη σε εκδήλωση της Βουλής (εικόνες)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει εσχάτως αποστάσεις από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός είχε πολλές προσκλήσεις ως ομιλητής σε επίσημες εκδηλώσεις του κόμματος, επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Το 2019, η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του Αλέξη Γεωργούλη, είχε καλέσει τον ηθοποιό σε εκδήλωση στις

Βρυξέλλες.


Το 2018, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε προσκληθεί επισήμως από τον τότε πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να μιλήσει σε εκδήλωση για τον Νέλσον Μαντέλα.

Ειδικότερα, ο κ. Λιγνάδης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του Νέλσον Μαντέλα.


Στην εκδήλωση, όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στο site της Βουλής, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε αποσπάσματα από το βιβλίο «The Prison Letters of Nelson Mandela» («Γράμματα από τη φυλακή του Νέλσον Μαντέλα»).

Στην ίδια εκείνη εκδήλωση είχαν παραστεί ο τότε α' αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και οι τότε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αννέτα Καββαδία και Χαρά Καφαντάρη, ο γενικός γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου κ.α.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου