Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Έλληνας πολιτικός ζητά να υπάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση: «Ποτέ πριν δεν τη χρειαζόμασταν περισσότερο»

Βασιλικότεροι του βασιλέως οι Έλληνες πολιτικοί.

Ο γνωστός για τις…διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στο «Doha Dabates» (Διάλογοι στη Ντόχα) που το φθινόπωρο του 2020 λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε διαδικτυακά.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και αρχηγός του ΜέΡΑ25, μια αμφιελεγόμενη προσωπικότητα που για πρώτη φορά σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο έφερε στο προσκήνιο την κάρτα του πολίτη στην

Ελλάδα, αναφέρθηκε στις παγκόσμιες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

Μάλιστα ανέτρεξε στην πρόσφατη ιστορία ευχόμενος η ανθρωπότητα να μη χρειαστεί να ξαναζήσει μία παγκόσμια καταστροφή (βλ. Παγκόσμιος Πόλεμος) προκειμένου να δημιουργήσει διεθνείς οργανισμούς:

«Ποτέ πριν δεν χρειαζόμασταν παγκόσμια διακυβέρνηση περισσότερο από σήμερα που πολλοί βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη ως δυσλειτουργικά Ξεκάθαρα εμείς, και οι κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν έχουμε καθήκον να επαναφανταστούμε τα διεθνή ιδρύματα.

Η μόνη φορά που η ανθρωπότητα δημιούργησε παγκόσμια ιδρύματα που έκαναν μία σημαντική διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων ήταν μετά την παγκόσμια καταστροφή της δεκαετίας του 1940. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε άλλη μία παγκόσμια καταστροφή για να ενωθούμε ενάντια στην ολιγαρχία χωρίς σύνορα που ληστεύει τη σημερινή νεολαία από το μέλλον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου