Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Υπέρ της πρότασης Μητσοτάκη για αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος

 Έστω και κατόπιν εορτής, ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παραδέχθηκε ένα από τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον Ποινικό Κώδικα, που βοηθάει ορισμένους από τους βιαστές ανηλίκων να τη γλιτώνουν τελικά.

«Η αναστολή της παραγραφής σε εγκλήματα κατά ανηλίκων, π.χ., όντως πρέπει να μεταρρυθμιστεί», γράφει σε άρθρο του στην Αυγή ο Παρασκευόπουλος, που κατά τα άλλα υπερασπίζεται τις αλλαγές που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες, από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι θα αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας και θα γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές για τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. «Σε ό,τι δε αφορά τους ανήλικους», όπως είπε, «η παραγραφή αναστέλλεται μέχρι την ενηλικίωση του θύματος, με νέα ηλικιακά όρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου