Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του Action 24 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επίθεση στα γραφεία του Action 24 στα Πατήσια πραγματοποίησαν άγνωστοι πριν από λίγο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έριξαν μολότοφ, μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο φύλακας του σταθμού πρόλαβε και κατέβασε τα ρολά πριν οι άγνωστοι μπουν στο εσωτερικό του κτηρίου. Σε εξέλιξη είναι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης δήλωσε για την επίθεση στο κανάλι του: «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Εριξαν δύο μολότοφ, είμαστε σε μια κατοικημένη περιοχή. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου