Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Απολύθηκε από το σίριαλ ο Στραβοπόδης που κατηγορείται για βιασμό - Τι αναφέρει ο συνήγορός του

 Αθώος δηλώνει ο ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τη μήνυση του Δημήτρη Άνθη ήταν ο θύτης του βιασμού του τον Μάιο του 2006. Ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Μανώλης Ροδουσάκης σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Alpha ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και πως είναι αβάσιμη η έγκληση του. Ο κ. Ροδουσάκης ταυτόχρονα, επισήμανε πως ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση, ενώ αποκάλυψε πως ο πελάτης του απολύθηκε χθες Δευτέρα από το σίριαλ, στο οποίο εμφανιζόταν.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», είπε.

Ο συνήγορος του 37χρονου ηθοποιού υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού και εντολέα του και «δεν υφίσταται λόγος» να υπάρξει. Διευκρίνισε ότι το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι μήνυση εις βάρος του 37χρονου ηθοποιού που έχει οδηγηθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου