Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ν. Ρωμανός μετά την εναντίον του απειλή για σφαίρες από τον Υποχθόνιο: Να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα

Μέσω ανάρτησής του ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος, κατά κόσμο Αναστάσιος Καρακώστας, απειλεί τον διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.
Αναλυτικότερα, κοινοποιώντας δήλωση του Νίκου Ρωμανού πως “ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται”,  ο Υποχθόνιος έγραψε “Και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock?”.

Η απάντηση του Νίκου Ρωμανού ήταν άμεση, αν και τελικός αποδέκτης της ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί να μιλά με τον γνωστό ράπερ.

Ο Νίκος Ρωμανός σε ανάρτησή του κοινοποιήσε τέσσερις φωτογραφίες. Το στιγμιότυπο με την απειλή, τη φωτογραφία Τσίπρα – Υποχθόνιου, τον ράπερ αγκαλιά με τη Ρένα Δούρου και την περιγραφή του glock… για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν.

“Να χαίρεστε τους φίλους σας κ.Τσίπρα” ήταν το λακωνικό σχόλιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου