Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Σώτη Τριανταφύλλου: Η Αριστερά έχει συγχωνευτεί με τον αντιεξουσιαστικό χώρο ο οποίος ταυτίζεται με την τρομοκρατία

soti-triantafyllou-53
Για την τρομοκρατία, την πολιτική αντιπαράθεση που έχει φτάσει στα ύψη τις τελευταίες μέρες και την τοξικότητα στον δημόσιο διάλογο, μίλησε η συγγραφέας, Σώτη Τριανταφύλλου.

Σε συνέντευξή της στο liberal.gr η κυρία Τριανταφύλλου, σημειώνει πως «σιωπούμε μπροστά στην ασέβεια που επιδεικνύει η Αριστερά στους θεσμούς και στα θεσμικά πρόσωπα. Προπάντων όμως δεν σέβεται τον ίδιο της τον εαυτό», αναφερόμενη στις συνεχιζόμενες επιθέσεις διαμαρτυρίας υποστηρικτών του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η αριστερά στην Ελλάδα έχει πλέον συγχωνευτεί με τον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο ο οποίος ταυτίζεται με την τρομοκρατία σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής. Η αριστερή τρομοκρατία έχει δύο παραδοσιακές πλευρές: η μία είναι η ένοπλη, αυτή που υπηρετούν οι δολοφονικές ομάδες· η άλλη είναι η ιδεολογική, πολιτική και κοινωνική την οποία υπηρετεί ολόκληρη η παράταξη προσπαθώντας να κλείσει το στόμα του κάθε διαφωνούντος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είναι αναγκαία κάποιου είδους ενημέρωση του κοινού: για παράδειγμα, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι στην Ελλάδα, κι ότι άνθρωποι βρίσκονται στη φυλακή για λιγότερο σοβαρά εγκλήματα από εκείνα που διέπραξαν τα μέλη της 17ης Νοέμβρη, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτούς», σημειώνει.

Η συγγραφέας σχολιάζει επίσης και την στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, απέναντι στις χυδαίες εκφράσεις που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να απογοητεύσει τους οπαδούς του, τα μέλη της αγέλης. Πιστεύω ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, σε παγίδευση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου