Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Αποκάλυψη για Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια

 Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά του γνωστού θετράνθρωπου Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία αναφέρει ότι είχε μηνυθεί και το 1984 και πάλι για ασέλγεια.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταγγέλθηκε το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση αλλά η μήνυση τελικώς αποσύρθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο κ. Λιγνάδης, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Στην αρχή τον χάιδευε, έπειτα του έκανε επίμονα τηλεφωνήματα στα οποία του έλεγε «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας. Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου