Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η περίπτωση της ΥΠΟΔΙΚΟΥ Διευθύνουσας Συμβούλου των 270.000 ευρώ που έχει αναλάβει την "αξιοποίηση" βλέπε ΞΕπούλημα. ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΥΣΟ ΤΥΡΙΌποιος ακόμα θυμάται τα γεμάτα αγανάκτηση και πάθος κείμενα και τους λόγους των σημερινών κυβερνώντων όταν αναφερόντουσαν στους καλοπληρωμένους μάνατζερ, αναρωτιέται μέχρι που φτάνει η αναισχυντία. Έτσι, η Ουρανία Αικατερινάρη, κόρη της (ΧΡΥΣΟ) Ξυροτύρη πρώην βουλευτού της αριστεράς, μάθαμε ότι αμείβεται με το ποσό των 270.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να παράσχει της υπηρεσίες της...
στο ταμείο που έχει αναλάβει να ξεπουλήσει ΔΕΚΟ, κτίρια, εγκαταστάσεις , ανώνυμες εταιρίες δημοσίου συμφέροντος και υποδομές, ότι τέλος πάντων διαθέτει το Ελληνικό κράτος. Το ιλιγγιώδες ποσό που λαμβάνει αυτή η κυρία σε μια θέση που προτάθηκε από την κυβέρνηση ξεπερνά κάθε όριο λογικής στην Ελλάδα των απόρων και των κυνηγημένων. Το  ύψος των αμοιβών δείχνει και το ύψος της προκλήσεως  και την έκταση της περιφρονήσεως προς τον Ελληνικό λαό που τόσο συχνά και παραπλανητικά αυτοί οι ίδιοι υμνούν.  ethnikometopo.gr
ΣΧΟΛΙΟ:Για την ΥΠΟΔΙΚΟ διυθυνοντα συμβουλο του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ-διοτι περι αυτου προκειται-Αικατεριναρη εκρεμμουν ΔΥΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!! 
1) Το 2015 με Βουλευμα του Συμβουλιου Εφετων Αθηνων ΔΙΩΚΕΤΑΙ ως αναπληρωτρια συμβουλος της ΔΕΗ για αμεση συνεργια σε απιστια σχετικα με την υπηρεσια για το θεμα της ΓΕΝΟΠ. 
2) Ενα χρονο πριν, το 2014 η Αντιεισαγγελεας Πλημελειοδικων Ροδου κα Μαρια Βαϊτση ΑΣΚΗΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ σε βαρος 2 προεδρων και 4 μελων του ΔΣ της ΔΕΗ(μεταξυ τους παντα και η Αικατεριναρη) για το σκανδαλο με την ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε. της Ροδου, με οικονομικη ζημια για την ΔΕΗ υψους 74 εκατομυριων ευρω. Αυτην την ΥΠΟΔΙΚΟ εβαλε ο Τσιπρας να κανονισει το ξεπουλημα της χωρας μετα την "επιτυχια" που ειχε στην ΔΕΗ, επιβεβαιωνοντας όσα λέγαμε οτι αυτος ο ΒΑΛΤΟΣ τύπος θα ξεπουλησει την Ελλαδα σε μικρα κομματακια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου