Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Επίσημη απόφαση: Διαβάστε τι θα παθαίνουν όσοι ιερείς δεν τελούν γάμους πούστηδων κ.λ.π. ανωμάλων

Επίσημη απόφαση: Διαβάστε τι θα παθαίνουν όσοι ιερείς δεν τελούν γάμους ομοφυλόφιλους
Στον πλανήτη ξημερώνουν όλο και πιο σκοτεινές οι μέρες  μέχρι την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη. Στην Εκκλησία της Σουηδίας εξαναγκάζουν όλους τους ιερείς να τελούν «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, ειδάλλως θα χάσουν την δουλειά τους.  Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας... Στέφαν Λόφβεν, μέσω της σουηδικής «Kyrkans Tidning».   Μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τους ιερείς που δεν επιθυμούν να κάνουν «γάμους» ομοφυλόφιλων με τις μαίες που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκτρώσεις.  Σημειώνεται πως πρόσφατα σουηδικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση κατά μιας μαίας που αρνείτο να συμμετέχει σε εκτρώσεις, με αποτέλεσμα η Ellinor Grimmark, να απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων είναι νόμιμος στη Σουηδία από το 2009 και η Σουηδία περηφανεύεται πως αποτελεί «μία από τις πιο gay-friendly χώρες στον κόσμο».  Πλέον στην χώρα όποιος ιερέας αρνείται να παντρέψει ομοφυλόφιλους ή όποια μαία δεν συμμετέχει σε εκτρώσεις, στην καλύτερη θα απολύεται.  Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου