Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ Σ`ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


Αρχικά ο άνδρας τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι ένα αλλοδαπό και μετά την καταδίωξη του από την ΕΛΑΣ ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.  Με την παρουσία εισαγγελέα οι άνδρες της Αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι του δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Εν συνεχεία...
οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, αλλά οι έρευνες της ΕΛΑΣ είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν στο σπίτι του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 50χρονου εντοπίστηκαν 10 πιστόλια, κυνηγητικές καραμπίνες και πολεμικό όπλο.  Ο αλλοδαπός που μαχαιρώθηκε τελικά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο, το οποίο αποτελείτο απο:  1 πολεμικό τυφέκιο 15 πιστόλια 5 κυνηγετικές καραμπίνες ναυτικές φωτοβολίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου