Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

"ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ" ΑΛΒΑΝΟΙ Λαθρομετανάστες σάπισαν στο ΞΥΛΟ Ελληνες στη Καλαμάτα!

αλβανοι
Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στην Καλαμάτα.  Με ανοιχτό το στόμα παρακολούθησαν οι περαστικοί σε κεντρική διασταύρωση της Καλαμάτας την άγρια συμπλοκή που ξέσπασε μέρα-  μεσημέρι μεταξύ νεαρών Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» και Ελλήνων, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί.  Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια δεκάδων μαρτύρων, οι τρεις Αλβανοί...
«οικονομικοί μετανάστες» και οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για μια… καλύτερη ζωή  έβγαλαν ρόπαλα και επιτέθηκαν με αυτά εναντίον των δυο Ελλήνων, οι οποίοι είναι αδέλφια και μάλιστα ο ένας είναι ανήλικος, ξυλοκοπώντας τους αλύπητα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και εξαφανίστηκαν.  Τα θύμα ηλικίας 17 και 26 χρόνων διακομίστηκαν αιμόφυρτα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου χρειάστηκε να παραμείνουν για να παρακολουθήσουν οι γιατροί την πορεία των τραυμάτων τους. Η τοπική Αστυνομία αναζητά τους τρεις Αλβανούς δράστες, ενώ περιμένει τις καταθέσεις των δυο αδελφών για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα αίτια της συμπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου