Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Πράκτορας της CIA αποκαλύπτει και σοκάρει: Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε!! Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική...

Ο κατάσκοπος που πιστεύει ότι ο Χίτλερ σκηνοθέτησε τον θάνατο του… Σε αμερικάνικο τηλεοπτικό σόου υποστηρίζεται ότι ο Φύρερ δεν έχει πεθάνει αλλά πέταξε στη Νότιο Αμερική.
Οι ισχυρισμοί βασίζονται στην εύρεση μιας μυστικής εξόδου,
από την οποία οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Χίτλερ απέδρασε και βρέθηκε σε μια μυστική διαδρομή που είχε δημιουργήσει για τη διαφυγή του σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Χιλιάδες Ναζί έφυγαν για την Αργεντινή και το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για το θάνατο του Χίτλερ είναι ένα κομμάτι γνάθου που έχουν οι Ρώσοι.
hitler2 600x377
Συγκεκριμένα, ο κατάσκοπος που υποστηρίζει τη διαφυγή του Χίτλερ, αναφέρει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δραπέτευσε ζωντανός από το καταφύγιό του στο Βερολίνο και κρυφά πέταξε σε μια ασφαλή στρατιωτική ένωση στην Αργεντινή, όπου λεγεώνα με οπαδούς των ναζί ήλπιζαν να δημιουργήσει το Τέταρτο Ράιχ.
hitler3 600x402
Ο πρώην πράκτορας της CIA Μπομπ Μπάερ και Tim Kennedy, λοχίας των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, ο οποίος συμμετείχε στη σύλληψη των ηγετών της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν και Αμπού αλ-Ζαρκάουι, είναι εκείνος που διερεύνησε κατά πόσο ο Φύρερ διέφυγε πράγματι στη Νότια Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου