Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ. Δεν έχει τέλος η βία και το χάος στη Βενεζουέλα. Στους 100 πλέον οι νεκροί από την έναρξη των κινητοποιήσεων της αντιπολίτευσης

Δεν έχει τέλος η βία και το χάος στη Βενεζουέλα
ΞΕΠΕΡΑΣΕ τους 100 ο αριθμός των νεκρών αθώων πολιτικών στις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συγκλονίζουν τη Βενεζουέλα από τις αρχές Απριλίου, ανακοίνωσε και επίσημα η εισαγγελία.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΕΞΗς με ΜΑΔΟΥΡΟ
Το 100ο θύμα είναι ένας 15χρονος που έχασε χθες την ζωή του σε διαδήλωση στην πολιτεία Ζούλια (δυτικά) κατά τη διάρκεια της εικοσιτετράωρης γενικής απεργίας...
που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της αντιπολίτευσης. Η αντιπολίτευση διαδηλώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση στους δρόμους της χώρας εδώ και τρεισήμισι μήνες για να καταγγείλει τους χειρισμούς του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο αξιώνοντας τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών. Τις κινητοποιήσεις αμαυρώνουν οι ταραχές που ξεσπούν μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων επιβολής του νόμου.
Το κάλεσμα για συμμετοχή στη γενική απεργία το απηύθυνε η αντιπολίτευση για να καταγγείλει τα σχέδια του επικεφαλής του κράτους της Βενεζουέλας να συγκαλέσει τη συντακτική συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου