Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ο αδελφός του 45χρονου δολοφόνου του Περιστερίου: Δεν το πιστεύω ακόμα, αλλά είχε ξαναγίνει

«Τον άφηναν να βγει, τώρα να τον κρατήσουν εκεί που είναι», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο αδελφός του 45χρονου τρόφιμου του ψυχιατρείου στο Δαφνί που δολοφόνησε στο Περιστέρι την 51χρονη σύντροφο του.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου επτά χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Άνω Χαρβάτι στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.
Σήμερα το πρωί, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα. Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
«Ακόμα εγώ δεν το πιστεύω, αλλά έγινε, είχε ξαναγίνει, για αυτό ήταν και μέσα στο Δαφνί», συμπλήρωσε ο αδελφός του καθ' ομολογία δολοφόνου. «Είχε γίνει ένα περιστατικό εδώ και 5-6 χρόνια», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου