Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ετοιμάζεται νέο αιματοκύλισμα στην Ευρώπη από επίδοξους τζιχαντιστές - Λίστα εξέδωσε η Interpol

Ετοιμάζεται νέο αιματοκύλισμα στην Ευρώπη από επίδοξους τζιχαντιστές - Λίστα εξέδωσε η Interpol
Λίστα με 173 μαχητές του ISIS, που θεωρούνται ύποπτοι για νέες επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ευρώπη,  εξέδωσε η Interpol, κάνοντας λόγο για πιθανή εκπαίδευσή τους από την ισλαμιστική οργάνωση, μετά την κατάρρευση του "χαλιφάτου" στη Μέση Ανατολή, διεκδικώντας να πάρουν εκδίκηση. Σύμφωνα με τον Guardian...
η λίστα έχει συνταχθεί έπειτα από πληροφορίες των αμερικανικών υπηρεσιών, τις οποίες απέστειλαν στο FBI και από εκεί στην Interpol, πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από εδάφη που κατείχε το Ισλαμικό Κράτος σε Συρία και Ιράκ. 
Στο μεταξύ σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες της Ευρώπης, καθώς το ISIS  βρίσκεται υπό διάλυση, ανησυχώντας για τυχόν αντίποινα και βομβιστικές ενέργειες σε χώρες της Ευρώπης, από άτομα που πολύ πιθανόν να ενεργούν μόνα τους.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, δεν είναι σίγουρο αν οι μαχητές αυτοί έχουν εισέλθει ήδη στην Ευρώπη, ωστόσο το γεγονός ότι η Interpol κυκλοφόρησε τη λίστα, δείχνει την ανησυχία των αρχών ενώ περιγράφει τα άτομα αυτά ως "πρόσωπα που μπορεί να έχουν εκπαιδευθεί για να κατασκευάσουν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους. Πιστεύεται ότι μπορεί να ταξιδέψουν διεθνώς για να μετάσχουν σε τρομοκρατικές ενέργειες".
Στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα αλλά και ημερομηνίες κατά τις οποίες στρατολογήθηκαν αυτά τα άτομα από το ISIS, καθώς επίσης και κάποια πιθανή διεύθυνση κατοικίας τους, το τέμενος στο οποίο προσεύχονταν αλλά και φωτογραφίες, με προσωπική "ταυτότητα" του καθενός, η οποία έχει σταλεί στις χώρες προκειμένου να αποθηκευτούν περαιτέρω δεδομένα.
Η Interpol ζητά να εξακριβώσει τυχόν πληροφορίες για το ποινικό μητρώο των μαχητών αυτών, πιθανή διέλευσή τους από τα σύνορα αλλά και δραστηριότητά τους στα μίντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου