Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Λέσβος: Χειροπέδες σε ΛΑΘΡΟμετανάστη που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλγερινό ΛΑΘΡΟμετανάστη
Σε χρόνο ρεκόρ η Ασφάλεια Μυτιλήνης κατάφερε μετά από «άγριο» ανθρωποκυνηγητό να εντοπίσει και να συλλάβει έναν 23χρονο Αλγερινό ΛΑΘΡΟμετανάστη , ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει μία 18χρονη κοπέλα.
Ο 23χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε στο σπίτι της 18χρονης στο κέντρο της Μυτιλήνης και εκεί όπως ισχυρίζονται η κοπέλα και ο αδερφός της, αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Πριν λίγη ώρα ενημερώθηκαν οι γονείς της κοπέλας και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης για την αναγνώριση του δράστη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη αναγνώρισε τον δράστη, ενώ ο αδελφός της, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό,  ήθελε να ξυλοκοπήσει τον 23χρονο δράστη.

Η υπόθεση τώρα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: lesvosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου