Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς απαιτούν περισότερα ολοένα και περισσότερα.Διεκδικούν δικαιώματα που ούτε είχαν ονειρευθεί στις χώρες τους


Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς εθισμένοι σε μια πολιτική και πολιτισμική κουλτούρα αυταρχισμού και καταπίεσης, όπου η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα είναι άγνωστα, με τον ερχομό τους σε μια χώρα ανοχής όπως η Ελλάδα, νιώθουν απελευθερωμένοι και διεκδικούν δικαιώματα που ούτε είχαν ονειρευθεί ότι θα έχουν  στη χώρα τους. Χωρίς να έχουν
συνεισφέρει σε τίποτα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, απαιτούν ποιοτικές συνθήκες στέγασης, παροχή διατροφής της δικής τους επιλογής, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ.
Γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν κυρώσεις όπως στις χώρες τους, καταλαμβάνονται από αμόκ απελευθέρωσης και επιθετικότητας με απλή ή βαριά παραβατική συμπεριφορά. Παραβιάζουν τα φανάρια και καθυβρίζουν όποιον τους κάνει παρατήρηση. Καταλαμβάνουν εθνικές οδούς και σιδηροδρομικές τροχιές, βάζουν φωτιές, επιτίθενται σε αστυνομικούς και πολίτες, τραγουδούν προκλητικούς  ύμνους Τζιχάντ, επιδίδονται σε βιαιότητες, απειλούν με απέραντο θράσος. Πολλοί εντάσσονται σε συμμορίες διακίνησης μεταναστών, ναρκωτικών, πορνείας,ληστειών. Κάποιοι βιάζουν ή και  δολοφονούν αθώους πολίτες. Με το εξοργιστικά χαλαρό νομοθετικό πλαίσιο των νόμων Παρασκευόπουλου, που ισχύει μέχρι σήμερα, πολλοί μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και συνεχίζουν το έργο τους.
Με τεράστιο κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους πολλών δις ευρώ, τους παρέχεται δωρεάν τροφή, στέγη, νοσοκομειακή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση. Αυτοί  συνεχώς απαιτούν περισσότερα, ολοένα και περισσότερα. Προβάλουν ένα επιθετικό πρόσωπο που στη χώρα τους θα τους οδηγούσε σε πολύχρονη φυλάκιση ή και θανάτωση. Συνηθισμένοι σε αυταρχικά καθεστώτα, εκλαμβάνουν τη δημοκρατική ανοχή που υπάρχει στις Ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ως γόνιμο έδαφος για περισσότερες διεκδικήσεις και επιθετικότητα. Βέβαια, υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φιλήσυχοι και σκληρά εργαζόμενοι που δεν ακολουθούν τις πρακτικές των ακραίων στοιχείων. Όμως, οι τελευταίοι είναι εκείνοι που επιβάλλονται στους πρώτους και καθορίζουν την αντιπροσωπευτική συμπεριφορά όλων, ιδιαίτερα όταν αποτελέσουν ένα πολυπληθές πληθυσμιακό σύνολο.
Αλοίμονο. Η πραγματικότητα είναι καταλυτική. Στην περίπτωσή της Ελλάδας, η πολυπολιτισμική κοινωνία που επαγγελθηκαν και υπερασπίστηκαν οι Σημίτης, Τσίπρας και προσφάτως ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτα άλλο από μετατροπή της σε Μουσουλμανική κοινωνία. Η δημογραφική μας κατάρρευση και η μαζική εισροή νέων υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, προδικάζει την πληθυσμιακή υπεροχή των τελευταίων στο ορατό μέλλον. Δυστυχώς διαφεύγει της προσοχής, σκόπιμα ή μη, το γεγονός ότι, οι Μουσουλμάνοι πουθενά στον κόσμο δεν έχουν ενσωματωθεί σε τοπικές κοινωνίες, αφού σχεδόν ποτέ δεν παντρεύονται με αλλόθρησκους. Αυτό το έχουμε δει σε πολλές χώρες όπως και στη δική μας περίπτωση της Δυτικής Θράκης. Αλλά κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι κάνουν πως δεν το βλέπουν.Και οδηγούν τον Ελληνισμό στον αφανισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου