Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !! ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΜΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ".

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάθεση Σομαλού
Κατάθεση Σομαλού: Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου πρότειναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου ή θα εκτελεστώ βάση της ποινής μου. Η Τουρκία για βοήθεια. Επέλεξα φυσικά Τουρκία, έφτασα αεροπορικώς με πήγαν σε ένα στρατόπεδο...
κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε όπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικό με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.
Υπάρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της Τουρκίας. Όταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.
Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.
Όταν η Ελλάδα είναι δική μας θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα."
Και τι κάνουν οι ελληνικές αρχές που τα γνωρίζουν όλα αυτά;
Αντί να κατασχέσουν διαβατήρια και κινητά ώστε να συλλέξουν 
στοιχεία της τουρκικής πολιτικής και των προθέσεών της, τους χαϊδεύουν τα αυτιά.   
Αλκαιος Ιωαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου