Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Κοίτα να δεις που τον θα τον κάνει λαϊκό ήρωα. Τσίπρας σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Είστε η ντροπή του πολιτικού συστήματος» Είπε το ΟΝΕΙΔΟΣ της Ελλάδας

Αλέξης Τσίπρας σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Είστε η ντροπή του πολιτικού συστήματος»
Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια, σχετικά τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύεων για το σκάνδαλο Novartis. Απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε:..
«Δεν ντρέπεστε να γίνεστε εδώ και χρόνια ο Τζόκερ της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν ντραπήκατε να πείτε σε ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η εταιρεία δωροδοκούσε πολιτικούς αλλά έσωζε και ζωές;
Δεν ντραπήκατε να βγείτε μετά και να πείτε ότι τελικά εμένα εννοούσατε και τον Πολάκη; Και μετά σε λιγότερο από μία ώρα τα μαζέψατε άρον- άρον... Δεν ντραπήκατε να κάνετε όλα αυτά θα ντραπείτε τώρα να κάνετε εξυπηρετήσεις συμφερόντων;».
Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε: «Δεν χάνεται να απαντάται κ. Γεωργιάδη. Κάθε φορά που απαντάτε βάζετε αυτογκόλ στην κυβέρνηση σας. Είστε η ντροπή της παράταξης σας και του πολιτικού συστήματος».
Νωρίτερα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
«Αυτό δεν είναι σχέδιο νόμου. Αυτό είναι "Ωραίο μου πλυντήριο". Σε κάθε άρθρο και μια εξυπηρέτηση. Σε κάθε σελίδα και μια φωτογραφία φίλων σας επιχειρηματιών, εκδοτών, δημάρχων και πολιτευτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας,
Και πρόσθεσε: «Πρώτα βλέπετε ποιους φίλους και ποια συμφέροντα πρέπει να ικανοποιήσουμε. Αφού τα μαζέψετε τα ρουσφέτια, μετά βγάζετε τις φωτογραφίες και τις μετατρέπετε σε άρθρα και τροπολογίες».
Ακολούθως. κατηγόρησε την κυβέρνηση για «νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα, με τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που σας υπαγορεύει ο ΣΕΒ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου