Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η καταστροφή ενός θρύλου… Κατάσχουν και την ιστορική «Αθηναία» του Παπαργυρόπουλου στο Κολωνάκι! Τα έχασε όλα ο άνθρωπος που άλλαξε τη νύχτα

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναμφισβήτητα είναι ένα όνομα «κεφάλαιο» στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, που έφτιαξε καριέρες και πρώτα ονόματα και που έζησε μεγαλειώδεις στιγμές δίπλα στα κορυφαία πρόσωπα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου...
Όταν η κρίση χτύπησε τη διασκέδαση, ο Παπαργυρόπουλος αποσύρθηκε έχοντας ήδη μεγάλες οικονομικές απώλειες. Κάποια στιγμή, με ό,τι του είχε απομείνει αφού στο μεταξύ είχε χάσει για χρέη μια τεράστια ακίνητη περιουσία με σπίτια στο Λονδίνο κλπ, αποφάσισε να κάνει μια επένδυση στη γενέτειρά του, το Πολύδροσο και να κάνει την Αράχωβα «Μύκονο του χειμώνα». Δεν του βγήκε με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένος. Όπως είπε αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτές τις μέρες κατάσχεται και το τελευταίο του μαγαζί, η ιστορική «Αθηναία» στο Κολωνάκι και θα πλειστηριαστεί για 500.000 ευρώ, ενώ η αξία του ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια. Ωστόσο, όπως είπε, δεν το βάζει κάτω και τώρα κάνει μια προσπάθεια να ανοίξει ένα μαγαζί στη Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου