Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Όταν φωνάζει ο κλέφτης … ΜΜΕ. Του Γιάννη Σιτέ

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν φωνάζει ο κλέφτης

Οι συνταξιούχοι του δημοσίου κρέμονται κάθε πρωί στις τηλεοράσεις, να ακούσουν το «ημερήσιο διάγγελμα του Αυτιά» και οι υπόλοιποι συνασθενείς τους  Έλληνες, για να μάθουν «πότε θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι».... Την ώρα που τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης μας μιλάνε για την «επίθεση του Ερντογάν», τουλάχιστον χίλιοι ισλαμιστές εισάγονται στην Ελλάδα κάθε ημέρα, τους υποδεχόμαστε και τους παρέχουμε τα πάντα που ο μέσος Έλληνας δεν έχει. Μας κοιμίζουν με την «επίθεση των Τούρκων», την ώρα που οι ίδιοι φροντίζουν για την κατάληψη της χώρας από το Ισλάμ. Ο στρατός κατοχής ήδη είναι εδώ και μάλιστα του παρέχουμε κάθε φροντίδα. Το συναίσθημα που «καταστρέφει την λογική», είναι το κύριο όπλο των εξουσιαστών «επαγγελματιών ανθελλήνων».

* Παγκόσμιο ιστορικό προηγούμενο τέτοιας ανωμαλίας δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου