Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Κλέφτη τον άφησαν ελεύθερο και την άλλη μέρα διέρρηξε σπίτι με… κασμά!

Το μεσημέρι του Σαββάτου αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ένας 45χρονος που είχε συλληφθεί το απόγευμα της Παρασκευής για κλοπή στη Λαμία, αλλά το ίδιο κιόλας βράδυ παραβίασε την πόρτα ενός σπιτιού στην πόλη χρησιμοποιώντας… κασμά!...
Ο… αμετανόητος διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι με σκοπό να κλέψει, αλλά ενημερώθηκαν από τους γείτονες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω πριν προλάβει να διαφύγει. Το γεωργικό εργαλείο κατασχέθηκε και παραδόθηκε ως πειστήριο στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη και ο δράστης. Εκεί αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς ως αυτός που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο νωρίτερα, επειδή είχε κλέψει έναν σάκο ταξιδίου από ένα εμπορικό κατάστημα! Έτσι, παραπέμφθηκε και πάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος του άσκησε άλλη μια δίωξη για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου