Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Βρε τι τραβάμε. Αλγερινοί ληστεψαν και μαχαίρωσαν Πακιστανό στη Θεσσαλονίκη, κι οι πολίτες .. θεατές στο καθημερινό σκηνικό αίματος & βίας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα ληστείας έπεσε πριν από λίγο ένας 34χρονος Πακιστανός στην οδό Αρριανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, του επιτέθηκαν 15 άτομα από την Αλγερία, τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν στο πόδι και του αφαίρεσαν 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα....
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό των δραστών. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου