Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η Γεροβασίλη αρχικά άδειασε Πολάκη... και μετά άδειασε τον εαυτόν της

Για μια ενδιάμεση λύση έκανε λόγο η Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σε ό,τι αφορά στο θέμα με την προανακριτική Novartis, αδειάζοντας τον Παύλο Πολάκη ο οποίος απείλησε ότι αν δεν τον αφήσουν να συμμετέχει θα τα κάνουν... Κούγκι. Λίγες ώρες αργότερα, η κυρία Γεροβασίλη τα πήρε όλα πίσω και έκανε λόγο για λανθασμένα δημοσιεύματα!

Τι συνέβη; Το πρωί, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής, είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί τους.

Σε αυτή τη συνομιλία η κυρία Γεροβασίλη κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ότι δεν πρόκειται να φύγει από την προανακριτική επιτροπή. Σε ερώτηση εάν είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή δήλωσή του ότι θα παραμείνει μέσα στην επιτροπή ό,τι και να γίνει και αν έχει ληφθεί απόφαση οι δύο βουλευτές να παραμείνουν στην επιτροπή, απάντησε: «Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεροβασίλη.

Σε ερώτηση εάν η μόνη λύση είναι η ακύρωση της χθεσινής απόφασης της πλειοψηφίας απάντησε ότι «δεν είναι μόνο αυτή, μπορούμε να πάμε σε ενδιάμεση λύση κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο». Θα μπορούσε να είναι μια ενδιάμεση λύση μια νέα γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής ήταν η επόμενη ερώτηση. «Ναι, θα μπορούσε να είναι και αυτό» απάντησε.

Λίγο αργότερα ...διέψευσε ότι τα είπε

«Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του ΚΙΝΑΛ αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ.

Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης», ήταν το σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου