Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΜΥΤΙΛΗΝΗ. "ΚΑΨΩΜΕΝΟΣ" Αφγανός πήγε να βιάσει & να ληστέψει 62 χρονη.Για το "ψωμάκι" του και το πουλάκι του ο ..καημενούλης

Μυτιλήνη: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα βιασμού
Συνελήφθη σήμερα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής...
 της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.
Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 17 Οκτωβρίου, όταν 18χρονη κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της, στην πόλη της Μυτιλήνης.
Μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε χθες, προσήχθη στην Αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη.
Από την έρευνα προέκυψε επίσης, ότι ο ίδιος, το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου, αποπειράθηκε να μπει σε σπίτι 62χρονης στη Μυτιλήνη με σκοπό την κλοπή, ενώ την ίδια μέρα στο κέντρο της Μυτιλήνης στην πλατεία Σαπφούς, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και πήρε διήμερο προθεσμία για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου