Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Σοκ! Παιδεραστής πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω με ένα ημίγυμνο αγόρι στο αυτοκίνητο! (video)

Έναν 55χρονο συνέλαβαν τη Δευτέρα (28.10.2019) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Νέα Ιωνία, για αποπλάνηση ανηλίκου. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά την διάρκεια περιπολίας στην Νέα Ιωνία, εντόπισαν τον 55χρονο σε απόμερο σημείο της περιοχής...

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα ένα αυτοκίνητο τον μεσήλικα, μαζί με έναν ανήλικο, ο οποίος ήταν ημίγυμνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος και ο ανήλικος είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω social media και είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ ο μεσήλικας φαίνεται πως προσέγγισε τον ανήλικο με οικονομικά ανταλλάγματα. Παρακολουθείστε σχετικό ρεπορτάζ του OPEN:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου