Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΟΧΟΣ: Εξαφάνιση της Ελλάδος. Γράφει ο Γιάννης Σιτές

Αποτέλεσμα εικόνας για καταστροφη της Ελλάδος

ΒΗΜΑ 1ο: Εικονική χρεωκοπία (2009 – Γιώργος Παπανδρέου). Ανελέητος οικονομικός πόλεμος, εναντίον του Έλληνα πολίτη. Μειώσεις μισθών, ΕΝΦΙΑ, αβάσταχτοι φόροι....

ΒΗΜΑ 2ο: Κατάργηση συνόρων. Δυνάμεις φύλαξης των συνόρων μετατρέπονται σε δυνάμεις υποδοχής παράνομα εισερχόμενων, μεταφερόμενων ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ πληθυσμών.
* Την κατάργηση των συνόρων καθοδηγεί το επίσημο κράτος με εργαλείο τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ οργανώσεις που για παραπλάνηση τις ονομάζουν «μη κυβερνητικές». Χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό κράτος με αρμόδιο το υπουργείο των Εξωτερικών.
ΒΗΜΑ 3ο: Εγκατάσταση των ισλαμιστών στην ενδοχώρα. Αξιοποίηση της φτώχειας του Ελληνικού λαού που αυτοί προκάλεσαν, με οικονομικό εκμαυλισμό.
 «Πληρώνουν» αδρά την κατάκτηση της χώρας.  Πηγαίνουν σε χωριά και πληρώνουν 12 ευρώ για κάθε άτομο, προς ενοικίαση σπιτιών. Δηλαδή αν σε ένα σπίτι μείνουν 5 άτομα, στον ιδιοκτήτη δίνονται 60 ευρώ την ημέρα, που σημαίνει 1800 ευρώ τον μήνα.
 Για τον Έλληνα που πτώχευσαν, τέτοιο ποσό είναι αμύθητο και το σκέφτεται προκειμένου να βγει από την μιζέρια και την φτώχια.
 Ο ταλαίπωρος βλέπει το τυρί αλλά όχι την φάκα. Θα τον πληρώσουν για μερικούς μήνες και μετά θα γίνουν καθεστώς στο σπίτι του. Με κανένα τρόπο δεν θα μπορεί να τους βγάλει. Απλά θα φύγει και αυτός και οι γείτονες από το χωριό γιατί θα φοβούνται τους νέους έποικους.
 Το θέμα είναι μελετημένο και τους είναι φτηνότερη η εξαγορά της Ελλάδος από την κατάληψή της με πόλεμο.
  Έλληνες αυτή η κατοχή θα είναι χειρότερη από τα 400 χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα είναι χειρότερη από την κατοχή των Γερμανών του 1940.
 Να αντισταθούμε τώρα καταγγέλλοντας τους νέους μαυραγορίτες ξενοδόχους.
 Να πείσουμε τους πάσχοντες συμπολίτες μας, ότι για λίγα ευρώ θα συμβάλλουν στην καταστροφή της χώρας και την δική τους.
 Αύριο θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου