Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ανήλικοι Αλβανοί γύφτοι και σεσημασμένοι οι δράστες που έκαναν ληστείες και στο Π. Φάληρο


Περισσότερα από 20 καταστήματα στην Αττική κατηγορούνται ότι διέρρηξαν από τις αρχές του χρόνου οι πέντε Αλβανοί γύφτοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας. Ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών...
Κατά την προσφιλή πρακτική τους, έκλεβαν αυτοκίνητα με τα οποία εμβόλιζαν και –δίχως υπερβολή– κατεδάφιζαν τις προσόψεις καταστημάτων. Στη συνέχεια αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους προϊόντα και χρήματα που υπήρχαν στις ταμειακές μηχανές και διέφευγαν είτε με το ίδιο όχημα είτε με άλλο, επίσης κλεμμένο, που είχαν παρκάρει προσωρινά σε κοντινή απόσταση.

Οι συλληφθέντες έχουν στο ενεργητικό τους δεκάδες κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες και μάλιστα οι τέσσερις από αυτούς βρίσκονταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους. Ως μέλος της σπείρας κατηγορείται ένας ακόμη Αλβανός γύφτος, που εκτίει ποινή φυλάκισης καταδικασμένος για ληστεία. Τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα, τα μέλη της σπείρας είχαν κλέψει μια Mustang μοντέλο του 1967, με την οποία είχαν εμβολίσει τη βιτρίνα καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Πέτρου Ράλλη. Πρόλαβαν να αρπάξουν τρεις κονσόλες playstation προτού ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και υποχρεωθούν να τραπούν σε φυγή.

«Το όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της οργάνωσης υπολογίζεται πως υπερβαίνει τις 210.000 ευρώ», επεσήμανε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Πέτρος Τζεφέρης. Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 21 διαρρήξεις καταστημάτων σε Νέα Φιλαδέλφεια, Ταύρο, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Γλυφάδα και Χαλάνδρι. Κατηγορούνται επιπλέον για τρεις διαρρήξεις αποθηκών, μία διάρρηξη σε θέατρο, μία σε σχολικό συγκρότημα και 11 κλοπές αυτοκινήτων από Κολωνό, Ταύρο, Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και αλλού. Στο πλαίσιο της εξιχνίασης έγιναν έξι έρευνες σε σπίτια και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα ρούχα που φορούσαν οι δράστες σε κάποιες από τις διαρρήξεις, καθώς και ένα Ι.Χ. που χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θοδωρής Χρονόπουλος, οι κατηγορούμενοι επέλεγαν να κλέβουν παλιά μοντέλα αυτοκινήτων, κυρίως Honda και Μazda, ενώ κατά τις επιδρομές τους κάλυπταν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ζακέτες ή «ακόμα και με την μπλούζα τους».

https://www.palaiofaliron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου