Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τον Έλληνα ΗΡΩΑ Κατσίφα – Τραγικές φιγούρες οι γονείς (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κατσίφα
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε, σήμερα, το ετήσιο μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα πυρά των πάνοπλων αλβανικών δυνάμεων, Renea, στους Βουλιαράτες, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου....
της Χριστίνας Μισιρλή 
Οι γονείς και οι αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς και πλήθος κόσμου βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό παρά το κλίμα φόβου που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα από την αλβανική πλευρά.
Να σημειωθεί ότι οι γονείς του ζητούν να πάρουν απαντήσεις από τις αλβανικές αρχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε τόσο άδικα και βίαια ο γιος τους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου