Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Γεωργιάδης για Παπαδημούλη: Η Μέρκελ αγόρασε ελάχιστα, ενώ ο «αγωνιστής» της Αριστεράς είχε γεμάτο καρότσι


Μια αιχμηρή σύγκριση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης όταν γέμισε δύο καρότσια σούπερ μάρκετ εν μέσω φόβου για τον κορωνοϊό

Με αιχμηρό σχόλιο στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, επέκρινε και πάλι την κίνηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπδημούλη, συγκρίνοντας μάλιστα το γεγονός ότι εκείνος γέμισε το καρότσι με προϊόντα από το σούπερ μάρκετ, σε αντίθεση με τη «δεξιά» Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, που αγόρασε με φειδώ.


«Κάντε την σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο Super Market και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα (από την Bild), στην δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε....», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter του ο κ. Γεωργιαδης.


Κάντε την σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο Super Market και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα (από την Bild), στην δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε....
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου