Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Να χαίρεστε τον Καψώχα σας κύριε Τσίπρα!


Να χαίρεστε τον Καψώχα σας κύριε Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τον δηλητηριώδη διχαστικό λόγο που ξεχειλίζει από το στόμα του «δημοσιογράφου» Σωτήρη Καψώχα. Με ανάρτησή του στο facebook ο άλλοτε παρουσιαστής της ΕΡΤ και σήμερα υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί: «όταν γυρίσω θα τους γ....»Ποιους εκφράζει κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το στέλεχος σας;
Την χυδαία εκδοχή της απειλής « Μετά θα λογαριαστούμε» με αναφορά στον Καραϊσκάκη -ένεκα της ημέρας- διάλεξε ο κ. Σωτήρης Καψώχας να κοσμήσει τον τοίχο του στο Facebook και να συνοδεύσει την κριτική του στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ως δημοσιογράφος έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική και να διατυπώνει την άποψή του με όποιο τρόπο επιθυμεί και τον εκφράζει ,μόνον που πλέον ο κ. Καψώχας τυγχάνει εργάζεται στο γραφείο τύπου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Προσελήφθη να επικουρεί τον  Μπάμπη Παπαδάκη.
Αυτή είναι η ανάρτηση του κ. Καψώχα, που προκαλεί θύελλα σχολίων στο fb.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καψώχα:
Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γαμησω".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου