Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών προσπαθεί να διαψεύδει τον Πολάκη: Ψευδή τα δημοσιεύματα για τις αποζημιώσεις -Το κράτος έχει έμμεσα δεσμεύσει μεγάλο μέρος των κλινών μας.

Π'αντως ο Πολάκης έδειξε και το αντίστοιχο ΦΕΚ... και στην απάντησή τους οι ιδιωτικές κλινικές δεν λένε τελικά πόσα θα παίρνουν για το κάθε κρεββάτι😜


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών εξέδωσε ανακοίνωση μετά από δημοσιεύματα σχετικά με την αποζημίωση που προβλέπει ΠΝΠ για τις ΜΕΘ των ιδιωτικών νοσοκομείων σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν.

Ο Σύνδεσμος χαρακτηρίζει τα σχετικά δημοσιεύματα ανακριβή και αναληθή, ενώ τονίζεται ότι «οι Ιδιωτικές Κλινικές ήταν, είναι και θα παραμείνουν σε ανοικτή επικοινωνία και στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΠΥΥ και τους Αρμόδιους φορείς, προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα ενάντια στην απειλή του νέου κορωνοϊού».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Με αφορμή πρόσφατα ανακριβή και αναληθή δημοσιεύματα και αναφορές στα social media εναντίον των Ιδιωτικών Κλινικών, τη στιγμή που δίνεται από όλους η πιο κρίσιμη μάχη για την υγεία και την ασφάλεια ενός ολόκληρου έθνους, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών ενημερώνει ότι:

Οι Ιδιωτικές Κλινικές ήταν, είναι και θα παραμείνουν σε ανοικτή επικοινωνία και στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΠΥΥ και τους Αρμόδιους φορείς, προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα ενάντια στην απειλή του νέου κορωνοϊού, έχοντας ανταποκριθεί άμεσα σε οτιδήποτε μας έχει μέχρι σήμερα ζητηθεί. Αποτελεί χρέος μας.

Οι Ιδιωτικές Κλινικές, μαζί με το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών επιχειρήσεων έχουν υποστεί τεράστια ζημιά: Η  υποχρεωτική αναστολή όλων των τακτικών  ιατρικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων αποτελεί βαρύ πλήγμα για την λειτουργία μας. Ωστόσο, διατηρούμε όλα μας τα τμήματα στελεχωμένα και σε πλήρη ετοιμότητα.

Στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, ακριβώς γιατί αναγνωρίζουμε τον πραγματικό κίνδυνο που πηγάζει από την πανδημία και το θεωρούμε αυτονόητο καθήκον μας προς την κοινωνία. Στο πλαίσιο των έκτακτων αυτών συνθηκών, το Ελληνικό Δημόσιο έχει έμμεσα δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος των κλινών μας. Μικρό κομμάτι αυτών, αλλά εξαιρετικά πολύτιμο για την ζωή των συμπολιτών μας, είναι οι πλήρως εξοπλισμένες κλίνες των ΜΕΘ μας. Οι κλίνες αυτές, υποστηριζόμενες από το πλέον έμπειρο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήδη αποφορτίζουν το δημόσιο σύστημα και παράγουν κενές κλίνες στα νοσοκομεία αναφοράς. Αυτό ονομάζεται έγκαιρος προγραμματισμός και πρόληψη σε μια έκτακτη και απρόβλεπτη κατάσταση.

Σε όλους όσους ενεργούν με μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, απαντάμε με υπευθυνότητα, ενότητα και ομοψυχία. Γιατροί, νοσηλευτές, προσωπικό και διοίκηση, παραμένουμε όλοι στις επάλξεις, λειτουργούμε σε πλήρη ετοιμότητα και με ασφάλεια στο πλευρό της Πολιτείας, συμβάλλοντας με όποιο τρόπο μας ζητηθεί επιπλέον στη μάχη που έχουμε μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου