Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Δημοσκόπηση MRB: Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της MRB για το Star, ενώ το 56,2% των πολιτών θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, το 70,7% των πολιτών θεωρεί «σίγουρα και μάλλον θετικά» τα μέτρα της κυβέρνησης.



Οι χειρισμοί του Βασίλη Κικίλια και της ομάδας του στο Υπουργείο Υγείας θεωρούνται «σίγουρα ή μάλλον θετικοί» από το 71,1%.

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ: Το 41,9 % την θεωρεί πολύ και αρκετά υπεύθυνη ενώ το 39,5% λίγο ή καθόλου υπεύθυνη.



Αρνητικά αξιολογεί το 55,7% την στάση της Εκκλησίας.



Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 55,7% θεωρεί ότι η πολιτεία και η κρατικοί φορείς θα μπορέσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού ενώ το 39.7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να την περιορίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου