Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ - Τέλεσε λειτουργία παρά την απαγόρευση


Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου καθώς την Παρασκευή άνοιξε τις πόρτες του Μητροπολιτικού ναού του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων και κάλεσε τους πιστούς στη λειτουργία για τους Χαιρετισμούς, την οποία τέλεσε κανονικά.

Η καταγγελία έφτασε στο αστυνομικό τμήμα την ώρα που ο Δήμαρχος του νησιού δήλωνε ότι κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο και ότι θα ζητήσει να παρέμβει ο εισαγγελέας.

Λίγο αργότερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα διότι όπως του ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί παρά τη σχετική απαγόρευση, χτύπησε καμπάνες και κάλεσε τους πιστούς να προσέλθουν στην εκκλησία ενώ τέλεσε κανονικά την ακολουθία των Χαιρετισμών.

Ο Μητροπολίτης υποστήριξε ότι δεν είχε φτάσει η εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου κκ Ιερώνυμου στα χέρια του. Σχηματίστηκε αμέσως δικογραφία και μετά αφέθηκε ελεύθερος ενώ του έγινε σύσταση ότι την επόμενη φορά θα περάσει αυτόφωρο.

ΠΗΓΗ: EKKLISIA ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου