Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ Τ' ΑΡΧ@ΔΙΑ😝😝😝Ο Κούλογλου συνεχίζει με σκίτσο τη χυδαιότητα: «Όταν γυρίσω θα τους γ....»

Ο ιός της αθλιότητας έχει μετατραπεί σε πανδημία που πλήττει σημαίνοντα και μη στελέχη της αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μετά το στέλεχος του γραφείου Τύπου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Καψώχα και τις χυδαίες απειλές που εκτόξευσε χθες μέσω facebook, σήμερα παίρνει τη σκυτάλη ο επίσης δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας TVXS και του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο την χυδαιότητα.

Στην σελίδα του δημοσιεύεται σκίτσο του σκιτσογράφου Γιώργου Δερμετζόγλου με περιεχόμενο που εικονογραφεί την απειλή “Καψώχα” απεικονίζοντας τον Γ. Καραϊσκάκη να απαντά “μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ....”

Τα όρια της εύλογης και αναγκαίας δημοσιογραφικής κριτικής στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου έχουν ξεπεραστεί πλέον συνειδητά από μια μερίδα δημοσιογράφων και σκιτσογράφων της “δήθεν” αριστεράς οι οποίοι συστρατεύονται σε μια παράδοξη συμμαχία με στόχο όχι να καυτηριάσουν ή ακόμη και να σατιρίσουν τα κυβερνητικά μέτρα, αλλά να καλλιεργήσουν κλίμα διχασμού, να κινητοποιήσουν τα πιο ταπεινά ένστικτα των αναγνωστών τους και να στείλουν απειλητικά μηνύματα αντεκδίκησης στο μέλλον.

Το χειρότερο είναι πως τα μηνύματα αυτά δεν εκπέμπονται μόνο από κομματικά στρατευμένους δημοσιογράφους, αλλά από πολιτικά πρόσωπα με θεσμικό ρόλο όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Στέλιου Κούλογλου ο οποίος είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής.


Υπενθυμίζετια ότι είχε προηγηθεί χτες η ανάρτηση στο ίδιο ύφος από τον «δημοσιογράφο» και στέλεχος του γραφείου Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Καψώχα, που έπειτα από τον σάλο των αντιδράσεων, αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή του και να ατην αντικαταστήσει με άλλη.

Σε εκείνη αναφέρει ότι τα όσα έγραψε με κατακλείδα τη φράση «όταν γυρίσω θα τους γ…» δεν συνιστούν απειλή και ότι οι αντιδράσεις οφείλονται σε τρολ τα οποία προσπάθησαν να… σπεκουλάρουν με τη συγκεκριμένη φράση.

Ενδυόμενος δε τον μανδύα του «μαχητικού» δημοσιογράφου δίνει την υπόσχεση ότι …με το όπλο της δημοσιογραφικής του πένας θα επιστρέψει για να αποκαλύψει όλα τα περίεργα μόλις τελειώσει η πανδημία. Παρά την απόσυρση που καλόπιστα υποθέτουμε ότι ήρθε μετά και τις αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οφειλόμενη συγνώμη δεν ειπώθηκε ποτέ.

ΝΔ: Διαγωνισμός χυδαιότητας στο ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει λόγο για «διαγωνισμό χυδαιότητας την ωρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας» και καλεί τον Αλ. Τσίπρα να πάρει θέση, τονίζοντας ότι «αν δεν τις αποδοκιμάσει  σημαίνει οτι τις υιοθετεί».

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ωρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι' αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει  σημαίνει οτι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου